Neem contact met ons op of laat All-Round Liften B.V. u bellen.

Administratie:

Werkzaamheden:

06 - 46 42 75 11

06 - 21 82 52 75

Reparatie

All-Round Liften B.V. kan alle soorten reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Ook kunnen wij de benodigde materialen snel en tegen een scherpe prijs leveren. 

Het repareren van schades aan deuren, oplossen van technische en/of elektrische problemen aan de installatie en het reviseren van complete liftmachines behoren tot de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

Reparatie

All-Round Liften B.V. werkt met een team van ervaren en gespecialiseerde lifmonteurs. Hierdoor kunnen wij alle soorten reparatiewerkzaamheden aan uw installatie uitvoeren.

Het kan zijn dat de lift tijdens het gebruik schade heeft opgelopen welke direct verholpen moet worden. Wij zorgen voor een snelle en goede service waardoor uw installatie zo snel mogelijk weer in gebruik genomen kan worden.

Wij adviseren om diverse onderdelen aan uw installatie periodiek te laten vervangen. Dit om storingen en stilstand van uw installatie te voorkomen.

Wij begrijpen dat stilstand van de installatie erg veel overlast kan veroorzaken voor de gebruikers. Wij voeren overleg met de klant om te bepalen op welke dagen of dagdelen de installatie het beste buiten gebruik kan, waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt.

All-Round Liften B.V. kan bij u langskomen om de complete installatie na te lopen en een offerte op maat te leveren. De aangegeven punten worden besproken en zullen leiden tot een deskundig advies.

Modernisering

Het kan voorkomen dat verouderde liften vaker storingen krijgen. Dit kan voor de gebruiker erg vervelend zijn. Ook geeft een oudere lift vaak een minder veilig gevoel bij de gebruikers. Dit kan komen doordat de lift niet meer voldoet aan de veiligheidseisen die nu gelden.

Een oplossing hiervoor is om de huidige installatie te moderniseren. Ons team van ervaren monteurs zal zorgen dat uw installatie na de modernisatie weer goed en veilig te gebruiken is.

Ook het vervangen van de complete installatie is een optie bij de bovenstaande situatie. Meer infomatie vindt u op de pagina vervangingen.

All-Round Liften B.V. komt graag bij u om een offerte op maat te bespreken en de diverse mogelijkheden toe te lichten.

Vervangingen

Liften zijn na een lange periode aan het eind van hun (technische) levensduur. Storingen, hoge onderhoudskosten en stijgende energiekosten kunnen een reden zijn om een lift te vervangen. All-Round Liften B.V. kan op het gebied van liftvervanging veel voor de klant betekenen.

Voor de vervanging van een lift komt All-Round Liften B.V. vrijblijvend langs om een prijsberekening te maken. Wat volgt is een uitgebreide offerte waarin de specifieke onderdelen van de lift staan aangegeven. U kunt er zeker van zijn dat een nieuwe liftinstallatie voldoet aan alle veiligheidseisen.

Onderhoud

Voor het onderhoud van liftinstallaties schakelt u All-Round Liften B.V. in.
All-Round Liften B.V. loopt de liftinstallatie compleet na en let daarbij op veiligheid en bruikbaarheid van de lift. Door het uitvoeren van periodiek onderhoud zullen het aantal storingen aan uw lifitinstallatie verminderd worden. Gebruikers zullen hierdoor de lift veiliger ervaren.

Indien er naar aanleiding van het onderhoud blijkt dat de lift bepaalde mankementen heeft zullen we dit kenbaar maken bij de klant. Na overleg kunnen wij deze mankementen oplossen waardoor de lift weer veilig gebruikt kan worden.

Arbo werkzaamheden

Bij uitvoeren van werkzaamheden aan liften moet de veiligheid van onze liftmonteurs gewaarborgd worden. Liftinstallaties moeten daarom voldoen aan de arbo-eisen van de Warenwet uit 2003. Indien een liftinstallatie niet voldoet aan de arbo-eisen zal deze installatie afgekeurd worden. Het is dus belangrijk om alle punten op tijd opgelost te hebben, zowel voor de gebruiker als voor de veiligheid van de monteur.

All-Round Liften B.V. kent de specifieke veiligheidsnormen en is gespecialiseerd in het oplossen van alle openstaande keuringspunten.

Schoonmaakwerkzaamheden

All-Round Liften B.V. is ook gespecialiseerd in het reinigen van uw liftinstallaties. Of het nu gaat om periodieke schoonmaak of het eenmalig grondig reinigen van uw installatie; bij All-Round Liften B.V. bent u aan het juiste adres. Bij schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan het reinigen van de complete liftschacht, de liftkooi en het poesten van alle RVS-delen. Ook het reinigen van uw glas aan de binnen- en buitenzijde van de installatie (in het geval van een glazen liftschacht) kunnen wij verzorgen. Dit wordt op een professionele en zeer nette wijze uitgevoerd.

Bouwkundige werkzaamheden

Het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden hoort ook bij de diensten van All-Round Liften B.V.. Deze werkzaamheden bestaan onder meer uit het uitzagen van sparingen en het weghalen van betonfunderingen in de liftmachinekamer.

De noodzakelijke bouwkundige activiteiten voeren vakkundige monteurs uit. Bovendien zijn de werkzaamheden gebaseerd op een offerte op maat. All-Round Liften B.V. garandeert dat alleen de nodige bouwkundige werkzaamheden worden verricht.

Leveren materiaal

All-Round Liften B.V. werkt samen met verschillende aanbieders en leveranciers van liftonderdelen. Daardoor zijn wij in staat om onderdelen van alle merken liftinstallaties te leveren en indien nodig te plaatsen.

Dankzij nauw contact met onze leveranciers kunnen we alle materialen snel leveren. Ook hebben we een voorraadmagazijn waar diverse onderdelen voorradig zijn. Hierdoor kunnen we altijd snel reageren op aanvragen en bestellingen.