Neem contact met ons op of laat All-Round Liften B.V. u bellen.

Administratie:

Werkzaamheden:

06 - 46 42 75 11

06 - 21 82 52 75

Vacature Chauffeur/Magazijnmeester

All-Round Liften is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en modernisering van liftinstallaties. We werken door heel Nederland en we onderscheiden ons vooral door een snelle serviceverlening en kwalitatief vakmanschap. Niet voor niets zijn we een vaste partner van diverse grote en kleine liftenfirma’s. Onze buitendienst bestaat uit vijftien liftmonteurs die altijd onderweg zijn. In de binnendienst zorgen drie medewerkers voor onder andere de planning, de technische back-up, de in- en verkoop en de administratie. Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega.

Chauffeur / Magazijnmeester

(32-40 uur per week)

Functie-omschrijving

Als Chauffeur/Magazijnmeester verzorg je de interne bestellingen van de liftmonteurs en spring je in de auto om onderdelen op te halen en/of af te leveren op locatie. Je houdt de voorraden bij, je onderhoudt het contact met leveranciers en je plaatst bestellingen. Daarnaast bewaak je de magazijnstructuur, optimaliseer je deze waar nodig en houd je het hele magazijn schoon en netjes. Kortom, als Chauffeur/Magazijnmeester bij All-round Liften heb je een leuke, veelzijdige en verantwoordelijke baan te pakken voor minimaal 32 uur per week.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste teamplayer met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ervaring in een soortgelijke functie is niet echt nodig. Maar om deze baan met een grote mate van zelfstandigheid invulling te kunnen geven, vinden we het wel belangrijk dat je beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau. 

Verder ben je:
• een prettige en flexibele collega,
• met een echte aanpakmentaliteit;
• in bezit van rijbewijs B;
• klantvriendelijk en servicegericht;
• woonachtig in Westland of omstreken.  

Wij bieden

Wat we je te bieden hebben is een leuke, zelfstandige baan bij een gezonde en gestaag groeiende onderneming. Je krijgt bij All-Round Liften alle ruimte en steun om deze job helemaal naar eigen inzicht aan te kleden en in te vullen.

Verder kan je rekenen op:
• een prima salaris;
• een hecht team van gezellige collega’s;
• de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie en informatie

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel door een e-mailen te sturen naar info@all-roundliften.nl. Je kunt voor het maken van een afspraak of het inwinnen van meer informatie ook even bellen met Daniël Waning (06-46 42 75 11).

 

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.